IA logo
IA logo

Werken bij ICT Architects

Om onze dienstverlening uit te kunnen breiden, hebben we de ambitie om te groeien. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste architecten die ons team kunnen versterken. In het bijzonder zijn we op zoek naar jonge talenten die zich willen ontwikkelen tot Enterprise IT Architect. Wij bieden jonge talenten praktijkgerichte opleidingen en begeleiding op maat om op termijn van junior architect door te groeien naar senior architect.

De vacature van junior architect

De junior architect werkt mee aan het uitvoeren van onderzoek naar, en het ontwikkelen en implementeren van, architectuurontwerpen op basis van eisen en wensen van de klant.

Denk hierbij aan het opstellen en beheren van requirements, het opstellen, beheren en bewaken van architectuurprincipes, het ontwerpen van oplossingen binnen de gestelde kaders van requirements en principes, het adviseren t.a.v. mogelijke oplossingsscenario’s, het modelleren van ‘as-is’ en ‘to-be’ architecturen, enz.

Afhankelijk van de omvang van het project draagt de junior architect eindverantwoordelijkheid, onder begeleiding van een senior architect. In voorkomende gevallen houdt de junior architect toezicht op de uitvoering.

Wat vragen we van jou?

Je bent, net als onze andere architecten, gepassioneerd over je vak en bereid jezelf te ontwikkelen.

Je moet kunnen acteren op HBO/WO niveau;

Je hebt enkele jaren ervaring als uitvoerend ICT consultant of technisch specialist, bij voorkeur in een grote organisatie;

Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van (deel)ontwerpen, bij voorkeur op basis van een gestructureerde (architectuur)aanpak;

Je hebt ervaring met, en beheerst technieken voor, het schrijven van (advies)rapporten en het geven van presentaties;

Je beschikt over specialistische kennis van ICT-gerelateerde methoden, procedures, standaards en hulpmiddelen;

Je beschikt over basiskennis van bedrijfskundige en bedrijfsorganisatorische principes en methoden;

Je bent je bewust van het belang van draagvlak en hebt talent voor het creëren daarvan bij veranderingen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Coaching, begeleiding en training tijdens het opleidingstraject door onze senior architecten;

Certificering t.a.v. The Open Group™ TOGAF® en The Open Group™ ArchiMate®;

Training op het gebied van in de markt erkende methoden op het gebied van architectuur, beheer en projectmanagement;

Benodigde technische verdiepingstrainingen;

Werkervaring als Enterprise IT Architect, waaronder het definiëren van architectuurprincipes, het modelleren van architecturen, het opstellen en reviewen van architectuurproducten zoals project start architecturen, enz.

Is jouw interesse gewekt? Ben jij de (junior) architect die ons team kan komen versterken? Stuur ons dan een mail met curriculum vitae via de maillink op deze pagina.