IA logo
IA logo

Onze architecten

De architecten die bij ons werken zijn creatieve en veelzijdige professionals. We vragen van onze mensen dat ze het volledige speelveld van de Enterprise IT Architectuur kunnen overzien. Ze zijn in staat om op basis van inzicht en overzicht architecturen te definiëren die bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen, rekening houdend met de eisen en wensen van de diverse betrokkenen. Ze kijken hierbij niet alleen naar de technische oplossing(en), maar ook o.a. naar de inpasbaarheid binnen de organisatie en het benodigde verandertraject.

Afhankelijk van de opdrachtomschrijving voeren onze architecten voor u een specifieke adviesopdracht uit of participeren zij in uw projecten. De architecten kunnen daarbij een adviserende, toetsende of voorschrijvende rol vervullen. Om dit in te kunnen vullen, zorgen we dat onze medewerkers teamplayers zijn, die óók heel goed zelfstandig hun rol kunnen invullen.

Onze architecten zijn The Open Group™ TOGAF® 9.1 en The Open Group™ ArchiMate® 2.0 gecertificeerd. Dit neemt niet weg dat ze ook kennis en ervaring met andere gangbare architectuurmethoden en -technieken hebben. Ook hebben ze kennis en ervaring met de meest gangbare referentiearchitecturen zoals NORA, MARIJ en GEMMA.

Omdat we vinden dat ook leidinggevende capaciteiten tot de bagage van een goede architect behoren, zijn onze medewerkers ook in te zetten in leidinggevende rollen, zoals teamleiders, projectmanagers of programmamanagers.

Om onze dienstverlening uit te kunnen breiden, hebben we de ambitie om te groeien. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste architecten die ons team kunnen versterken. Klik hier voor meer informatie.