IA logo
IA logo

Diensten

De diensten van ICT Architects beslaan het hele werkterrein van Enterprise IT Architectuur. Onze architecten hebben jarenlange ervaring met het adviseren van organisaties bij de inrichting van hun architectuurfunctie en het ondersteunen van organisaties bij het opstellen, onderhouden en bewaken van enterprise IT architecturen.

ICT Architects kan de volgende diensten aan uw organisatie leveren.

Architectuuradvisering

Onze architecten hebben een ruime ervaring met, en kennis van, best practices voor het inrichten en uitvoeren van een architectuurtraject. Daarom kan ICT Architects een goede adviseur en sparring partner voor U zijn waar het gaat om het inrichten en bijsturen van uw eigen architectuurprocessen.

Architectuurconsultancy

Onze architecten willen hun kennis en ervaring graag toepassen en kunnen ten behoeve van uw architectuurtraject ingezet worden. Dit kan op basis van een concreet gedefinieerde architectuuropdracht die ICT Architects voor U uitvoert of door het inzetten van onze architecten binnen uw architectuurteam.

Coaching / opleiding

Onze kennis en ervaring op het gebied van Enterprise IT Architectuur willen we graag verspreiden. We kunnen voor U coaching en/of opleidingen verzorgen. Dit zijn echter geen kant-en-klare diensten. In onderling overleg worden afspraken gemaakt over de gewenste coaching en de inhoud van de opleidingen.

We zijn uiteraard bereid om in een orienterend gesprek de dienstverlening toe te lichten en de mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. Mocht U hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt U ons daartoe een verzoek doen via de maillink op deze pagina.